Samtaleterapi

Samtaleterapi handler om at finde ind til kernen af dine problematikker

Få mere overskud og indfri dit fulde potentiale

En presset hverdag fyldt med stress, forventningspres og manglende overskud. For ikke at tale om alle de ”forbudte” følelser – fx angst, vrede og usikkerhed – som ofte bliver undertrykt på bekostning af den person, du er inderst inde.

Alt dette kan give en oplevelse af at køre i ring og ikke kunne få sit liv til at fungere. Hvilket endvidere kan føre til dårligt selvværd, som svækker os, når vi skal handle.

Samtaleterapi er en måde, hvorpå vi sammen kan finde ind til kernen af både bevidste og ubevidste problematikker, som enten holder dig tilbage i hverdagen eller på andre måder forhindrer dig i at nå dine mål.

Slip fri af dine følelsers fængsel

Erkendelsen af ovenstående problematikker er første skridt på vejen mod en positiv forandring. Og netop derfor bruger jeg aktivt samtaleterapi til at hjælpe dig med at tage et meget ærligt og dybtgående kig på dig selv.

Det hele foregår ganske uhøjtideligt. Og vi går blandt andet i dybden med, hvor du står i dag, hvor du gerne vil hen, hvad der har forhindret dig i at nå derhen og hvordan du kan ændre på det.

På den måde handler samtaleterapi i bund og grund om at tage fat i nogle specifikke handlings- eller reaktionsmønstre, så vi sammen kan arbejde med din udvikling på en skånsom og direkte måde. En øvelse som mange af mine klienter har beskrevet som utrolig frigørende og opløftende.

Kontakt mig

Krop og sind hænger sammen

Det er min erfaring, at ikke-erkendte følelser og tankemønstre styrer os, og påvirker vores krop i form af spændinger, ubalancer og sygdom. Denne sammenhæng gør, at det at arbejde med sindet har en positiv indvirkning på kroppen. På samme måde vil det, at arbejde med kroppen påvirke sindet.

Netop derfor er jeg stor fortaler for at kombinere kropsterapi med dybere samtaleterapi, hvor det er formålstjenligt. Og omvendt. Af samme årsag har jeg specialiseret mig i begge dele.

Aftal tid