Behandler Sebastian Paepcke

Behandler

Kropsterapi, selvudvikling & healing

Om Sebastian Paepcke

Som healer og uddannet kropsterapeut arbejder jeg i spændingsfeltet mellem det fysiologiske, følelsesmæssige og det mentale.

Jeg har over 15 års erfaring med kropsterapien, og over 40 års erfaring med healing, og hjælper mine klienter med alt fra smertelindring og øget fysisk velvære til personlig udvikling og stresshåndtering.

Gennem årene har jeg arbejdet med en lang række forskellige klienter, som blandt andet inkluderer professionelle sportsudøvere, større og mindre virksomheder og helt almindelige mennesker – alle med hver deres personlige udfordringer, skavanker eller målsætninger.

I en årrække var jeg desuden tilknyttet to af verdens bedste cykelhold –  Team CSC/Saxobank og Team SKY – til behandling af ryttere før og under vigtige løb som forårsklassikkerne, Giroen, Vueltaen og Tour de France.

Effektive behandlinger i et trygt og professionelt miljø

Det har altid været mit mål at gøre mine behandlinger så enkle og effektive som muligt, uden at de mister den indføling og omsorgsfuldhed, som er så vigtig for at skabe gensidig tillid. Og jeg kan ikke understrege det nok. Tillid er alfa og omega, hvis vi sammen skal opnå varige resultater.

Velkommen til.

Unikke behandlingsforløb med udgangspunkt i dig

Udgangspunktet i mine behandlinger er typisk kropsterapien – dog ofte i kombination med samtaleterapi og/eller healing. Det er nemlig både min erfaring og almindeligt kendt, at krop og sind hænger uløseligt sammen – og ved at arbejde med begge ting samtidig, kan vi opnå resultater langt mere effektivt.

Når det er sagt, så er ethvert forløb unikt og derfor tilrettelægger vi naturligvis forløbet, så det passer til din situation. Det vigtigste er, at du ser resultater og føler dig tryg i mine hænder.

Det siger mine klienter:

"Han har hjulpet mig kolossalt gennem mange år"

Nannamira Jørgensen

Aftal tid