Firmaordning

Gør noget ekstra for dine medarbejdere og opnå forøget arbejdsglæde og effektivitet

En ordning der kommer alle parter til gode

Jeg har i mange år samarbejdet med en række forskellige virksomheder, som har tilbudt deres medarbejdere et personalegode i form af kropsterapi. Enten direkte på arbejdspladsen eller ved besøg i min klinik i København.

Det er dog ikke kun dine medarbejdere, der drager fordel af en tur på briksen. Fysisk og psykisk afbalancerede medarbejdere er nemlig også gladere, mindre syge og ikke mindst mere effektive på jobbet.

Hvis du og din virksomhed er interesseret i et klippekort eller en fast aftale – eller blot vil vide mere om firmaordningen – så er I altid velkommen til at kontakte mig

Hos dig eller hos mig?

Jeg tilbyder som udgangspunkt to forskellige firmaordninger. En klippekortsordning (med rabat) og en fast, ugentlig/månedlig aftale.

Klippekort

Her køber du et forudbestemt antal behandlinger med rabat. Behandlingerne foregår i min klinik i København og du beslutter selv, hvornår og hvordan de fordeles blandt medarbejderne.

Fast aftale

Her aftaler vi én eller flere faste dage om ugen/måneden, hvor jeg besøger virksomheden og får stillet et lokale til rådighed. Medarbejderne kan herefter komme forbi på skift.

Aftal tid