Det siger mine klienter

"Sebastian har været en uvurderlig hjælp for mig gennem flere år. Både i forhold til idrætsskader, en diskusprolaps, nakkeproblemer samt med en række forebyggende behandlinger. Jeg vil til enhver tid anbefale Sebastian "

Peter Svendsen

"Han har hjulpet mig kolossalt gennem mange år"

Nannamira Jørgensen

Sebastian er en eminent terapeut. Han har hjulpet mig kolossalt gennem mange år. Uden ham til at støtte, udfordre og afbalancere mig gennem gode og dårlige tider ved jeg ikke, hvor jeg havde været i dag. Han er rolig og rummende, kærlig og skarpsindig. Han har en stærk indfølingsevne og en dejlig, befriende humor.

Måden han kombinerer samtale- og kropsterapi på er for mig ideel. Og jeg elsker, at han bruger hele to timer – det giver plads til fordybelse og grundighed. Hans psykologiske indsigt er stor, den åndelige dimension er med i hans arbejde og dygtigere kropsterapeut findes ikke. I øvrigt er Sebastian en gudsbenådet healer.

"Behandlingerne har hjulpet mig til at komme af med min spændingshovedpine, finde overskud og ro, og finde mig selv igen"

Tine, 50 år

Jeg har gået hos Sebastian i flere år og har derfor et godt kendskab til hans fantastiske behandlinger. Behandlingerne har hjulpet mig til at komme af med min spændingshovedpine, finde overskud og ro, og finde mig selv igen.

Behandlingerne har også hjulpet mig i forbindelse med et vægttab og til at holde fokus og fast i de gode vaner. Jeg har også i forbindelse med et længerevarende stort arbejdspres og en stressperiode kunne holde mig “oven vande” og undgå en sygemelding. Behandlingerne hjalp i den periode med at få foretaget bedre prioriteringer i hverdagen og fik hjulpet mig til finde ind til mine egne kerneværdier.

Sebastian har en fantastisk evne til at læse ens krop og tilpasse den fysiske behandling, så den netop løsner op lige der, hvor det gør allermest godt 🙂

Massagen kombineret med healing har også være en vidunderlig måde at blive helt “grounded” på. Og selvom jeg som person er meget skeptisk overfor healing, og faktisk ikke tror på det, tja, så må jeg bare konstatere at lige meget hvad, så har det en meget gavnlig effekt på mit velbefindende…. så jeg siger bare “prøv det”.

Jeg er klart blevet en bedre version af mig selv – en bedre mor, veninde, kollega og datter – fordi jeg har haft dette “fristed” til at få ladet batterierne op og på ny gå ud i verden med overskud og mere energi.

Der er dog et OBS. Det er i starten ikke altid lige behageligt. Den fysiske massage kan være smertefuld – men ved hjælp af vejrtrækningen og at lære at “give slip”, bliver det til at klare. Og så er det også vanedannende at komme hos Sebastian – fordi man bare føler sig helt fantastisk afslappet og glad når man er færdig.

Jeg kommer helt sikkert igen.

"Sebastians terapi har reddet mig fra en masse fysiske smerter"

Anne-Sofie Rump, 29 år

Jeg har gået i kropsterapi hos Sebastian Paepcke efter at min mor døde af kræft. Da jeg kom ind til Sebastian var min krop i ubalance og jeg var i sorg. Sebastians kropsterapi hjalp mig overraskende hurtigt til at få det godt igen fysisk, men især også psykisk. Efter et par behandlinger hos Sebastian slap jeg af med eksem og allergi, som var brudt ud i min sorgproces. Sebastians terapi har reddet mig fra en masse fysiske smerter og han har givet mig redskaber til at leve et godt liv med min sorg. Jeg vil anbefale Sebastian til alle, der står i en sorgproces, og gerne vil have hjælp til at komme igennem den.

"Han skaber et rum af tryghed og sikkerhed, og jeg nærer en total tillid til ham, som jeg kun har til ganske få"

Claiere, 63 år

Min barndom var yderst dysfunktionel med incest og omsorgssvigt. Dette har naturligvis præget mit liv på mange niveauer. Jeg udviklede alkoholisme og stofmisbrug og tog en Minnesotabehandling for 17 år siden. Jeg har været ædru lige siden.

Jeg har gået i regelmæssig behandling igennem rigtig mange år hos Sebastian. Jeg betragter ham som en sand mester på sit felt. Hans viden, erfaring og sublime menneskekundskab overgår, hvad jeg ellers har oplevet blandt Body-SDS udøvere. Han udstråler varme og rummelighed og på sin blide og kærlige facon rummer han hele det menneske, han har i behandling. Han skaber et rum af tryghed og sikkerhed, og jeg nærer en total tillid til ham, som jeg kun har til ganske få.

Behandlingsformen favner alle aspekter. Der er imidlertid, som ved alle behandlingsformer, stor forskel på udøvere, og jeg har gjort mine erfaringer hos en del. Sebastian evner at være til stede på en måde som kun meget få evner. Den afsluttende healing er en kunstart han mestrer bedre end nogen anden jeg kender.

Jeg kan kun takke ham af hele mit hjerte og opfordre andre at søge ham. Han har medvirket til at jeg har fået det liv, jeg end ikke evnede at forestille mig.

Aftal tid