Kropsterapi

Kropsterapi handler helt grundlæggende om at skabe et øget velvære og overskud for dig

Fokus på din fysiske, mentale og følelsesmæssige tilstand

For at opnå de bedst mulige resultater i samspil med mine klienter bruger jeg behandlingsmetoden Body SDS, som fokuserer på forebyggelse, behandling og vedligeholdelse af en sund krop og sjæl.

Ved hjælp af disse gennemprøvede teknikker arbejder jeg grundlæggende med dine muskler, led, organer og åndedræt. Dette inkluderer forskellige zonetryk, meridianstimulering af organerne og frigørelse af blandt andet nakke og ryg.

Hvem henvender kropsterapi sig til?

Den store fordel ved kropsterapien er, at den ikke blot er utrolig effektiv – behandlingsmetoden kan også benyttes til alle typer mennesker og med vidt forskellige formål.

Personligt har jeg arbejdet med alt fra topprofessionelle sportsudøvere, der skal kunne præstere med et fysisk og mentalt overskud til helt ’almindelige’ mennesker, der døjer med skavanker, er stressede eller føler sig energiforladte. Og selv om jeg naturligvis ikke kan give nogen ultimative garantier, så forlader langt de fleste af mine klienter klinikken med en forøget balance og veltilpashed i kroppen – og efterfølgende fornyet energi.

Det siger mine klienter:

"Sebastian har været en uvurderlig hjælp for mig gennem flere år. Både i forhold til idrætsskader, en diskusprolaps, nakkeproblemer samt med en række forebyggende behandlinger. Jeg vil til enhver tid anbefale Sebastian "

Peter Svendsen

Typiske fordele ved kropsterapi

Kropsterapi kan meget vel være noget for dig, hvis du kan nikke genkendende til nogle af nedenstående problemstillinger. Behandlingsmetoden kan nemlig med fordel benyttes:

  • til opbyggelse og vedligeholdelse af velvære i dagligdagen
  • i forbindelse med smerter, fx nakke- og rygsmerter
  • ved mental træthed og stress
  • som supplement i sygdomsbekæmpelse, hvor lidelsen skyldes dårlig funktion i et eller flere organer
  • hvor der er problemer med nervesystemet
  • ved både lette og svære følelsesmæssige problemer
  • til sænkelse af fysiske og følelsesbetingede spændingstilstande

Krop og sind hænger sammen

Det er min erfaring, at ikke-erkendte følelser og tankemønstre styrer os, og påvirker vores krop i form af spændinger, ubalancer og sygdom. Denne sammenhæng gør, at det at arbejde med sindet har en positiv indvirkning på kroppen. På samme måde vil det, at arbejde med kroppen påvirke sindet.

Netop derfor er jeg stor fortaler for at kombinere kropsterapi med dybere samtaleterapi, hvor det er formålstjenligt.
Og omvendt. Af samme årsag har jeg specialiseret mig i begge dele.

Aftal tid